Bild: Gul ros med texten: För att du finns!

För att du finns!

Det finns så många människor man möter i livet som gör intryck på en själv! Men hur många håller vi kontakten med? Det känns lite trist att, i alla fall jag, inte är bättre på att hålla kontakt med och tala om för människor vad de betyder för mig och vilket avtryck de har gjort på mig. Jag önskar att jag kunde ta mig tid och stressa ner, höra av mig mer till människor som annars inte ingår i min nära vänskapskrets, och tala om vad de innebär för mig!
Ibland träffar man på någon som hastigast och utbyter några fraser eller står och pratar en stund lite allmänt. Men av någon anledning kommer det där känslomässiga fram som talar om hur mycket människan betyder för mig. Varför är det så? Kan det vara att så att det finns någon oskriven kulturell riktlinje att känslor pratar vi inte om hur som helst här i Sverige. Vi ska ha det bra oavsett hur illa det är. Vi ska klara oss själva utan hjälp, inga allmosor sökes för det är ett nederlag.
Vi är friska och pigga tills 2 meter ner under jord!
Men jag vet! Att jag ska öva mig på att tala om för människor vad de betyder. För jag saknar många som har passerat genom mitt liv och gjort intryck och förändrat mitt liv!
Mitt försenade nyårslöfte!

Bild: Gul ros med texten: För att du finns!
För att du finns…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Mattesvaret här *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.